Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Με 2.800 στο "Ανθή Καραγιάννη"


Δύο χιλιάδες οχτακόσια εισιτήρια θα πάρει στην κατοχή της η ΠΑΕ Άρης για τις ανάγκες των φιλάθλων της εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League στο "Ανθή Καραγιάννη" με την Καβάλα το απόγευμα της Κυριακής (29/08, 20:30).Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε μετά το πέρας της προγραμματισμένης για τις 11:00 το πρωί σύσκεψης για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας παρουσία εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ.

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα που υπήρχε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ Άρης αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Για τον αριθμό των φιλάθλων που θα βρεθούνε στις κερκίδες του "Ανθή Καραγιάννη".


Αυτό γιατί η ΠΑΕ Άρης προ ημερών με αίτημά της είχε ζητήσει να της χορηγηθούνε 10.000 εισιτήρια με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας να ήταν εκείνη που σήμερα είχε τον τελευταίο λόγο.


Στο μεταγραφικό μέτωπο στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ Ρικάρντο Φατί για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης ενώ στο προσκήνιο είναι πάντα και η περίπτωση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού της Μπάνφιλντ Τζερόνιμο Μπαράλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: