Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πέρασαν από εξετάσεις Νέμεθ και Πάντελιτς


Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν το πρωί της Κυριακής οι Κρίστιαν Νέμεθ και Μάρκο Πάντελιτς. Ο Νέμεθ θα μεταβεί τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας, για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με τους "ερυθρόλευκους". Διετές συμβόλαιο έχει υπογράψει ήδη ο Σέρβος διεθνής επιθετικός, Μάρκο Πάντελιτς.

Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση απόκτησης του Μοϊσές Ουρτάδο, δεν αποκλείεται να παρουσιάσει επίσημα από Τρίτη τους Νέμεθ, Πάντελιτς και Ουρτάδο η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα, με την "El Μundo Deportivo" η μεταγραφή του Ουρτάδο θα "κλείσει" αύριο το πρωί, καθώς η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου περιμένει μόνο την επίσημη έγγραφη προσφορά του Ολυμπιακού.

Αυτό άφησαν άλλωστε να εννοηθεί στο περιθώριο του προχθεσινού φιλικού της Εσπανιόλ με τη Ναστίκ Ταραγόνα, τόσο ο πρόεδρος, Ντανιέλ Σάντσεζ Λίμπρε, όσο κι ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ραμόν Πλανάς.

Στην Αθήνα βρίσκεται από αργά χθες τη νύχτα η αποστολή του Ολυμπιακού, μετά το 2-0 στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Μήτρογλου να πετυχαίνει και τα δύο γκολ στη θεσσαλική πόλη. Θετικές εντυπώσεις άφησε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Νταβίδ Φουστέρ.

Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ αύριο το απόγευμα ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή, το ερχόμενο Σάββατο (20:30) στο "Καυτανζόγλειο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: