Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μαντσίνι: "Ο Μπαλοτέλι μπορεί να ξεπεράσει τον Τόρες"


Το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι έπλεξε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, υποστηρίζοντας ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Φερνάντο Τόρες.

"Νομίζω ότι ο Μπαλοτέλι έχει τη δυνατότητα να γίνει καλύτερος από τον Φερνάντο Τόρες. Και αυτό γιατί ο Τόρες μπορεί να παίξει μόνο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μπαλοτέλι μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο και τα άκρα της επίθεσης. Οι αμυντικοί δεν τον γνωρίζουν πολύ καλά, όμως θα δουν σύντομα ότι μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού", εξήγησε ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ.

Και προσέθεσε: "Τον είχα δει πριν τέσσερα χρόνια, όταν ήμουν στην Ίντερ. Αυτός τότε ήταν 16 χρονών. Θυμάμαι τα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είχαμε τον Ιμπραήμοβιτς τραυματισμένο και έτσι μπήκε ο Μάριο να αγωνιστεί. Έπαιζε σαν 30χρονος! Έχει πολύ καλή τεχνική. Έχει τα πάντα. Είναι μία πραγματικά καλή μεταγραφή για εμάς".

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού έγιναν τη μέρα που η Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερσιπ, κάτι που σημαίνει πως ίσως να μην έγιναν τυχαία μιας και ο Τόρες αγωνίζεται στους "ρεντς" ενώ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Μάντσεστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: