Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Στήριξη σε Βολκάν

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Στήριξη σε Βολκάν

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε αγωνίζεται σήμερα εκτός έδρας με την Τραμπζονσπόρ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη πρεμιέρα είχε κερδίσει εύκολα 4-0 την Αντάλιασπορ.
Ο βασικός τερματοφύλακας της Φενέμπαχτσε, Βολκάν Ντεμιρέλ, δε θα αγωνιστεί στο σημερινό αγώνα, λόγω τραυματισμού, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.
Ο Βολκάν πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Φενέρ, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και θα γίνει αγώνας δρόμου, για να προλάβει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Πάντως, ο πρόεδρος των Τούρκων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Fanatik, του εξέφρασε τη σιγουριά του. «Να ξέρεις ότι βασιζόμαστε και σε εμπιστευόμαστε. Είσαι ακόμα ένας από τους σημαντικότερους μας παίκτες για να πετύχουμε τους στόχους. Ολοι εμείς που αντιπροσωπεύουμε το σωματείο θέλουμε να είσαι χαρούμενος για να βοηθήσεις», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» της Φενέρμπαχτσε στον Βολκάν.
Η αποστολή της Φενέρ αποτελείται από τους Μερτ, Ερτουγκρούλ, Γκιονούλ, Λουγκάνο, Μπίλιτσα, Μπεκίρ, Ιλχάν, Σάντος, Οκάν, Τσανέρ, Σελτζούκ, Μπαρόνι, Γκοκάι, Τοπούζ, Οζέρ, Άλεξ, Νιάνγκ και Στοχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: