Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Προσπαθούμε για Ζλάταν»


Τόσο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο και ο Αντρέα Γκαλιάνι άφησαν να εννοηθεί με όσα είπαν στα Ιταλικά μέσα πως η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς από τη Μπαρτσελόνα με μορφή δανεισμού.

Ο Ιμπραϊμοβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα και εδώ και αρκετό καιρό η Μίλαν συνδέεται με πιθανή επιστροφή του Σουηδού επιθετικού στην Ιταλία και το Μιλάνο.

«Ο Ζλάταν στη Μίλαν; Ποιος ξέρει;» ήταν το αινιγματικό σχόλιο του προέδρου της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν ρωτήθηκε από ανθρώπους του Sky Sport Italia. Από τη μεριά του ο λίγο πιο… ομιλητικός αντιπρόεδρος Αντρέα Γκαλιάνι τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε έστω κι αν είναι δύσκολο. Πάντως έχουμε καλή ομάδα και είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.»

Δεδομένου ότι οι μέρες τις μεταγραφικής περιόδου λιγοστεύουν συνεχώς η Μίλαν θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα, ενώ το πιθανό deal θα είναι για το δανεισμό του παίκτη και όχι για απευθείας πώλησή του καθώς οι «ροσονέρι» δεν έχουν τα απαραίτητα χρηματικά ποσά που απαιτούνται για μεταγραφή. Και πάλι όμως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: