Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

«Γιούβε» για Κυργιάκο!


Στο στόχαστρο της Γιουβέντους είναι σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Ρόι Χότζον και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Σωτήρη Κυργιάκο σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «TuttoMercatoWeb», αφού ο νέος τεχνικός των Τορινέζων, Λουίτζι Ντελ Νέρι φαίνεται να είναι «θαυμαστής» του 31χρονου κεντρικού αμυντικού:

«Ήδη το φετινό καλόκαίρι ο Κρίστιαν Πόουλσεν μετακόμισε από το Τορίνο στο «Άνφιλντ» και ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο, κάτι που δείχνει ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.
Η Γιουβέντους δεν διαθέτει στόπερ με τα χαρακτηριστικά του 31χρονου Κυργιάκου και εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Για την παραχώρησή του η Λίβερπουλ θα ζητήσει το ποσό που δαπάνησε πέρυσι για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ, δηλαδή περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρουν οι Ιταλοί σχετικά με το ενδιαφέρον της «Μεγάλης Κυρίας» για τον Έλληνα αμυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: