Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: «Δύσκολη η πρεμιέρα με Ηρακλή»

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: «Δύσκολη η πρεμιέρα με Ηρακλή»

Συνέντευξη στην Σέρβικη εφημερίδα «Zurnal» έδωσε ο Μάρκο Πάντελιτς και σε αυτή μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θέλει να είναι έτοιμος για να παίξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας, κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, κόντρα στην ομάδα βεβαίως που ήταν στην αρχή της καριέρας του στην Ελλάδα. O Σέρβος επιθετικός είναι το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού. Πέρσι με την φανέλα του Άγιαξ σημείωσε 16 τέρματα σε 25 αναμετρήσεις ενώ από το 2005 μέχρι το 2009 αγωνίστηκε στην Γερμανική Χέρτα (114 συμ. 45 γκολ).

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σέρβου φορ:

-Η μεταγραφή σου ολοκληρώθηκε και επίσημα…

«Διάλεξα το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσω και έναν τεράστιο σύλλογο. Ο,τι ζητούσα το έχω. Περίμενα αρκετά να υπογράψω ένα συμβόλαιο, αλλά στο τέλος δικαιώθηκα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό, ενδιαφέρον και σίγουρα θα το απολαύσω με τον Ολυμπιακό».

-Πόσο γρήγορα θα προσαρμοστείς στο νέο σου περιβάλλον; Θα βοηθήσει ο Κοβάσεβιτς;

«Κάθε βοήθεια θα την εκτιμούσα. Ειλικρινά όμως δεν θα έχω πρόβλημα με την προσαρμογή μου. Φημίζομαι ως άνθρωπος και ως παίκτης να προσαρμόζομαι εύκολα στο νέο μου περιβάλλον. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα».

-Θα είσαι έτοιμος για την έναρξη της σεζόν, από την στιγμή που δεν έκανες προετοιμασία με την ομάδα;

«Είμαι έτοιμος. Δούλεψα ατομικά με τον Αντρέι Μιλουτίνοβιτς. Εδειξα και στο παιχνίδι με την Ελλάδα ότι δεν έχω πρόβλημα φυσικής κατάστασης».

-Περιμένεις ν’ αγωνιστείς το Σάββατο κόντρα στην πρώην σου ομάδα τον Ηρακλή;

«Δεν θα γυρίσω στο Βελιγράδι. Θα μείνω στην Αθήνα για να ετοιμαστώ για το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο κόντρα στον Ηρακλή και στη Θεσσαλονίκη. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει τη ζημιά».

-Το διάλεγες επίτηδες ή έτυχε και πήγες πάλι σε ομάδα με ερυθρόλευκες εμφανίσεις;

«Οντως. Πρώτα ο Ερυθρός Αστέρας, μετά ο Αγιαξ. Ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη ομάδα που θα παίξω με ερυθρόλευκη εμφάνιση. Ακόμα και η εθνική Σερβίας έχει τα ίδια χρώματα. Δεν το υπολόγισα, αλλά είμαι χαρούμενος που θα φοράω πάλι ερυθρόλευκα».

-Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που ήσουν στον Ηρακλή, αλλά δεν έχεις ξεχάσει τα ελληνικά…

«Δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Μιλάω ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: