Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Καταδικάζουν τις απειλές στον Πατσατζόγλου


Ανοιχτά υπέρ του συναδέλφου τους, Χρήστου Πατσατζόγλου, πήραν θέση οι ποδοσφαιριστές της Κύπρου και της Ελλάδας. Ο διεθνής μέσος της Ομόνοιας δέχεται τον τελευταίο καιρό απειλητικά τηλεφωνήματα από ανθρώπους, οι οποίοι τον καλούν να φύγει τώρα από την ομάδα, αλλά και από το νησί, ενώ βρήκε εκφοβιστικό μήνυμα με σπρέι και στο σπίτι του, όπου είχε παραβιαστεί η εξώπορτα χωρίς να γίνει διάρρηξη.

Σε κοινή ανακοίνωση, ο ΠΣΑΠ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών αναφέρουν τα εξής: «Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών κι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζουν κάθε μορφή βίας (λεκτική, ψυχολογική και με πράξεις) που ασκείται προς τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας Χρήστο Πατσατσόγλου.

Ο συνάδελφος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο θλιβερών κι ανησυχητικών γεγονότων που διαδραματίζονται σε βάρος του, απειλούν την υπόσταση του και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του.

Είμαστε στο πλευρό του Χρήστου Πατσατσόγλου, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας κι ελπίζουμε ότι όλα όσα συμβαίνουν εναντίον του δεν έχουν σχέση με διαφορές από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν σε βάθος αυτή την υπόθεση, να αναζητήσουν και να εντοπίσουν τους υπευθύνους και να προβούν στην παραδειγματική τιμωρία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: