Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ψιθυροι..........

  • Διχασμένος εμφανίστηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Τζένοα στο ΟΑΚΑ. Οταν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν και σήκωσαν πανό κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν δείχνοντας την στήριξή τους στην παρούσα διοίκηση.
  • Το πρωί του Σαββάτου (21/8) αναχώρησαν με την ίδια πτήση για την πατρίδα τους οι Γκάμπριελ και Ντιόγκο, που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν δανεικοί από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε Γκρέμιο και Φλαμένγκο, αντίστοιχα. Οι δύο βραζιλιάνοι τα έλεγαν για αρκετή ώρα, άλλωστε το ταξίδι ήταν μεγάλο, με την απώλεια της... νυχτερινής Αθήνας να είναι το μείζον θέμα της κουβέντας τους!
  • Χαμός έγινε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (20/8). Εκτός απ' τους celebrities το παρών έδωσαν και άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού. Σε περίοπτη θέση, βρίσκονταν οι Κώστας Πηλαδάκης, Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης, Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Γιώργος Μύρτσος, που ξεχώρισε για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε, ενώ εκεί ήταν ο γνωστός μάνατζερ Κίμων Κοκορόγιαννης και ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος. Υπήρχε κράτηση και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν εμφανίστηκε.
  • Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε ο Μίρνες Σίσιτς. Ευτυχώς, ο σλοβένος άσος του Ηρακλή δεν έπαθε το παραμικρό και το αμάξι του, απλώς υπέστη κάποιες υλικές ζημιές. Σε ότι αφορά τον Ίσμαελ Μπλάνκο κυκλοφόρησε ένα σενάριο τον οποίο ήθελε τους "πράσινους" να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην "Ένωση" τους Σίλβα Κλέιτον και Βαγγέλη Μάντζιο, αλλά και 400.000 ευρώ προκειμένου να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον "Ζορό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: