Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Κούδας: "Κάτι μου θύμισε…"


Ο Γιώργος Κούδας σε συνέντευξη του δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ με την Φενερμπαχτσέ του θύμισε κάτι από τα… παλιά.Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είπε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά""Το 1-0 σαν σκορ είναι καλό και δύσκολο ταυτόχρονα. Πρέπει να το διαχειριστεί σωστά η ομάδα, γιατί από μόνο του δεν δίνει την πρόκριση. Το ξέρουν καλά ότι με ένα γκολ μέσα στην Τουρκία, αυτόματα ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση".

Πώς όμως είδε ο Γιώργος Κούδας την απόδοση του Δικεφάλου την περασμένη Πέμπτη στην Τούμπα;

"Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλός. Ειλικρινά μου θύμισε κάτι από τα παλιά, κάποια στοιχεία από την ομάδα που είχαμε στην χρυσή δεκαετία. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πριν ακόμα από την αποβολή του Βίκτορ Βιτόλο, έδειξε κάποια σημεία αδυναμίας. Γενικά όμως η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν εκείνη η σταθερή που ξέραμε και από την περσινή χρονιά με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος"
.

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης που δίνει στον ΠΑΟΚ: "Όλες οι πιθανότητες είναι ίδιες μέχρι την καταπακτή. Από εκεί και πέρα τελειώνουν και οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα. Μακάρι να αποδειχθούν υπέρ του ΠΑΟΚ".

Για τις απουσίες των Βίκτορ Βιτόλο και Βλάνταν Ίβιτς, ο Γιώργος Κούδας δεν ανησυχεί ιδιαίτερα: "Απ’ ό,τι είδα στα τρία επίσημα παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο μας ο Παύλος Δερμιτζάκης, βασίζεται πολύ στο σύνολό του. Και αυτό είναι καλό με τους παίκτες που έχει, για να μπορεί να αναπληρώσει όποια κενά κι αν παρουσιάζονται από τιμωρίες ή τραυματισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: