Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Έκανε το «μπαμ» με Γκέρεμι


Ακόμη ένα πολύ δυνατό όνομα απέκτησε η ομάδα της ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου ενέταξε στο ρόστερ της τον Καμερουνέζο Γκέρεμι Ντζίταπ. Νέα σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΛ, που απέκτησε τον Καμερουνέζο Γκέρεμι Ντζίταπ. Με την έλευση του 31χρονου αμυντικού χαφ πέφτει η... αυλαία των μεταγραφών της Λάρισας, που έχει πάρει τον Φαμπιάν Κανόμπιο, τον Στάθη Ταυλαρίδη, τον Ιμπραϊμ Ταλ, τον Στέφαν Μακίνουα, τον Γιώργο Αμπάρη ενώ επέστρεψε και ο Ντανιέλ Κουζέν.

Ο Γκέρεμι, κάτοχος δύο τροπαίων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2000, 2002), έφτασε χθες στην Αθήνα. Ύστερα από πολύωρες επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη, συμφώνησε σήμερα. Σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στη Λάρισα, όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με 116 διεθνείς συμμετοχές, ο Γκέρεμι είναι ποδοσφαιριστής-σύμβολο στο Καμερούν. Αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ, κατέκτησε στην συνέχεια δύο διαδοχικές φορές το Κόπα Αφρικα (2000, 2002) και συμμετείχε σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2002 στην Ιαπωνία/Νότια Κορέα και πριν από δύο μήνες στη Νότια Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: