Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πάει για Μπλάνκο


Ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ, που ήταν το... θύμα του τραγικού αγωνιστικού χώρου στο φιλικό με την Τζένοα, φέρνει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στην απόκτηση επιθετικού, με το όνομα του Ισμαελ Μπλάνκο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Οι "πράσινοι" προσφέρουν ως αντάλλαγμα στην ΑΕΚ τους Σίλβα Κλέιτον και Βαγγέλη Μάντζιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "SportDay", οι δύο παίκτες είναι δεδομένο ότι αρέσουν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει στον Αργεντινό περισσότερα χρήματα από αυτά που του δίνει η Ένωση (390.000 ευρώ).

Όσον αφορά τον "Ζορό", αυτή τη στιγμή η πλευρά του δηλώνει πως δεν γνωρίζει κάτι και όλα θα εξαρτηθούν από την ενδεχόμενη πρόταση. Πάντως, δεν θα είχε πρόβλημα να ντυθεί στα "πράσινα". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπλάνκο την τελευταία τριετία μετράει 128 συμμετοχές και έχει πετύχει 57 γκολ με τη "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μοχάμεντ Τσιτέ. Ο 26χρονος επιθετικός της Σανταντέρ αρέσει στους "πράσινους", οι οποίοι θεωρούν ότι πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Τέλος, το γεγονός ότι ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ ήταν σε τραγική κατάσταση ενδέχεται να οδηγήσει τους παράγοντες του Παναθηναϊκού στην απόφαση να αλλάξει έδρα η ομάδα ή να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Ξάνθη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή. Ολα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή σύσκεψη με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, εκπροσώπων της ΑΕΚ, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γεωπόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: