Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

3η αγ.: Προελαύνουν Ρίβερ Πλέιτ και Βελέζ


Ρίβερ Πλέιτ και Βελέζ Σάρσφιλντ συνεχίζουν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Apertura της Αργεντινής. Αμφότερες έκαναν το τρία στα τρία σε αντίθεση με την Μπόκα Τζούνιορς η οποία έχει μείνει στον έναν βαθμό.

Με πρωταγωνιστή τον Ροζέλιο Φούνες Μόρι ο οποίος σκόραρε δύο φορές η Ρίβερ Πλέιτ "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη στην αναμέτρηση με την Ιντεπεντιέντε. Ο παίκτης της Ρίβερ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό και έκανε το 2-1 στο 19', αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με τον Σιλβέρα στο 18'. Στο 25' ο Πάουλο Φεράρι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό με το αυτογκόλ του Χουάν Καρίζο.

Συγκάτοικος της Ρίβερ Πλέιτ στην κορυφή είναι η Βελέζ Σάρσφιλντ η οποία το Σάββατο δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Αρχεντίνος Τζούνιορς (2-0). Με έναν βαθμό σε τρεις αγώνες έμεινε η Μπόκα Τζούνιορς αφού ηττήθηκε και από τη νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, Ολ Μπόις (2-0) και τα... φίδια αρχίζουν να ζώνουν τον Κλαούντιο Μπόργκι.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Μπάνφιλντ - Εστουντιάντες 0-0
Νιούελς Ολντ Μπόις - Τίγκρε 2-0
Κίλμες - Λανούς 1-1
Βελέζ Σάρσφιλντ - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-0
Γοδόι Κρουζ - Ολίμπο 1-0
Ρασίνγκ Κλουμπ - Σαν Λορέντσο 1-2
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Κολόν 0-0
Ρίβερ Πλέιτ - Ιντεπεντιέντε 3-2
Αρσεναλ Σαραντί - Ουρακάν 2-0
Ολ Μπόις - Μπόκα Τζούνιορς 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: