Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Σύνθημα πρόκρισης από Κόκε!


Ενενήντα λεπτά χωρίζουν τον Άρη από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες και ο Σέρχιο Κόκε στέλνει το μήνυμα για την μεγάλη ρεβάνς της Βιέννης.

Ο Σέρχιο Κόκε με σημερινές (23/8) του δηλώσεις στέλνει το δικό του μήνυμα παραμονές του αγώνα στη Βιέννη. Ο αρχηγός των «κίτρινων» τοποθετήθηκε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Αούστρια Βιέννης

Με αφορμή το σύνθημα των οπαδών του ΑΡΗ «Όσο θα ζω, χιλιόμετρα θα γράφω και θα τραγουδώ…» σημείωσε ο Κόκε: «Το γνωρίζω πολύ καλά το σύνθημα, το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στο γήπεδό μας και το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη μετάφραση που θα ζητήσω να μου κάνουν θα είναι το περιεχόμενό του».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στη Σαραγόσα και το γκολ που είχε πετύχει ο Φρανθίσκο Χαβίτο , δήλωσε ο Σέρχιο Κόκε: «Ήταν μία σημαντική, εκπληκτική ημέρα και για το Σύλλογο και για τους ποδοσφαιριστές».

Σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση του ΑΡΗ με τη Αούστρια Βιέννης (26/08, 20:00 ώρα Ελλάδος) είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός: «Όλοι μας έχουμε επίγνωση πόσο σημαντική είναι για την ομάδα η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε, γιατί μόνο 90 λεπτά μας χωρίζουν από ένα τόσο σημαντικό βήμα για το Σύλλογο. Θα τα αφήσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζουμε να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας, όπως τότε με τη Σαραγόσα».

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται ο ίδιος εν όψει του αγώνα με τους αυστριακούς, είπε: «Δε νιώθω άγχος, αντίθετα, έχω πολύ όρεξη και ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες. Όλοι μας αισθανόμαστε το ίδιο και έχουμε αισιοδοξία για την πρόκριση που θα αλλάξει τη ρότα του Συλλόγου. Μπορούμε να κάνουμε γνωστό τον ΑΡΗ σε όλη την Ευρώπη».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς του ΑΡΗ, σημείωσε ο Σέρχιο Κόκε: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι οπαδοί μας είναι έτοιμοι να δώσουν ακόμη μία μάχη στο πλευρό μας. Θα ήθελα, σαν αρχηγός και εκ μέρους όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, να σας επιβεβαιώσω ότι γνωρίζουμε τί πρέπει να κάνουμε.

Η ομάδα μας θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν είχε όλον αυτόν τον κόσμο να τη στηρίζει. Ακόμη κι αν ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται σε καλή μέρα και δεν έχει διάθεση, γνωρίζοντας ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αλλάζει η ψυχολογία του. Εξάλλου, ο κόσμος μάς έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: