Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ-«Πάρτε τον Πελεγκρίνι»

Το θέμα του προπονητή «έκαιγε» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη και πριν την διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα με την Βιγιαρεάλ. Στο γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Ισπανικής ομάδας σε αυτή του «Δικεφάλου του Βορρά» ο πρόεδρος της, Φερνάντο Ροτς πρότεινε…

«Γιατί δεν παίρνετε τον Πελεγκρίνι; Αν θέλετε έναν προπονητή να σας φτιάξει ομάδα, τότε πάρτε τον Πελεγκρίνι. Είναι ιδανικός για τη δημιουργία ομάδα. Και τη Βιγιαρεάλ αυτός τη δημιούργησε. Επιπλέον, μη νομίζετε ότι είναι τόσο ακριβός όσο ακούγεται», τόνισε στους διοικούντες τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Βιγαρεάλ.

Ο Πελεγκρίνι παραμένει άνεργος μετά από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πρόταση του πρόεδρου της Βιγιαρεάλ -πάντως- δεν θα μπορούσε να απασχολήσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» λόγω των μεγάλων του οικονομικών απολαβών του.

Έτσι η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται με τους Ράντομιρς Άντιτς, Πολ Λε Γκουέν, Ρομπέρτο Ντοναντόνι και Κρίστιαν Γκρος να βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους. Διαρκώς συλλέγονται πληροφορίες για τους παραπάνω και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν επαφές με κάποιον από τους παραπάνω, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Αγωνία για τον Βιεϊρίνια

Η ήττα από τη Βιγιαρεάλ -παρά την καλή εμφάνιση- δεν ήταν η μόνη δυσάρεστη εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ στο «Μαδριγάλ».Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στο 89’ της αναμέτρησης και στο στρατόπεδο του «δικέφαλου» είναι διάχυτη η ανησυχία για την κατάστασή του. Εκείνη θα εκτιμηθεί την Παρασκευή, όταν και θα γίνουν οι σχετικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει αν και πόσο θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ τον πολύτιμο Πορτογάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: