Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γκαρίδο: «Είχαμε τον έλεγχο»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη, παρά τις λίγες ευκαιρίες που έκανε η ομάδα του, εξέφρασε ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ Χούαν Κάρλος Γκαρίδο. Ο Ισπανός προπονητής πάντως επισήμανε πως το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε τον έλεγχο. Αναλυτικά ο Χουάν Κάρλος Γκαρίδο τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα: «Αντικειμενικός στόχος ήταν οι τρεις πόντοι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από την επιθετική γραμμή. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Το γεγονός ότι έχουμε έξι βαθμούς είναι σημαντικό. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή η θέση μας στον όμιλο. Απομένουν τρεις αγώνες, κάθε αγώνας έχει τη σημασία του, όμως νομίζω ότι πάμε καλά. Παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν ανοιχτό δεν ανησύχησα. Οι αλλαγές ήταν αναγκαίες για μας, ώστε ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ ισοφάριζε να είχαμε το περιθώριο να αντιδράσουμε».

Για τις λίγες ευκαιρίες της ομάδας του: «Δεν είχαμε  πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά επαναλαμβάνω ότι είχαμε στον έλεγχο»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που δίνει στον ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης και αυτή θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι».

Για την ευκαιρία που έδωσε στον Ρούμπεν: «Είναι καλός παίκτης. Χρειαζόταν αγώνες, όπως και άλλοι παίκτες μας. Σιγά σιγά χτίζουμε τη βάση της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: