Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σπρίντερ και στο... κρεβάτι ο ερωτιάρης Γιουσέιν Μπολτ

Το τελευταίο διάστημα ο Γιουσέιν Μπολτ απείχε από την αγωνιστική δράση λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ετσι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο βρήκε την ευκαιρία να διακριθεί σε άλλα πεδία με προτεραιότητα τα ερωτικά. Για τον τζαμαϊκανό σπρίντερ υπήρχε η εντύπωση ότι είχε ως πρόσφατα σταθερό δεσμό με την 23χρονη αγγλίδα μπαργούμαν Ρεβέκκα Πέισλι. Ενας έρωτας που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των γνωστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Προχθές όμως η ειδικευμένη σε ροζ ιστορίες βρετανική εφημερίδα «Sun» αποκάλυψε ότι ο Μπολτ δεν έχασε τον καιρό του μετά τον χωρισμό του με τη χυμώδη Ρεβέκκα και συνήψε σχέση με υπάλληλο γηροκομείου από το Σουίντον, ονόματι Τζέμα Τζόουνς.

Η 25χρονη Αγγλίδα με την οποία ο Μπολτ γνωρίστηκε μέσω του twitter, αποδείχθηκε λαλίστατη και τα μάλα αποκαλυπτική μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα. Αφού ανέφερε τον τρόπο που γνωρίστηκαν, η Τζόουνς αποκάλυψε ότι ο Μπολτ της έστειλε πρώτα ημίγυμνες φωτογραφίες του και εν συνεχεία την προσκάλεσε στο Λονδίνο, στις 2 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και δεν έχασε χρόνο. « Δεν φορούσα τίποτα σέξι- μια πλεκτή ζακέτα,ένα κολάν και ένα ζευγάρι μπότες-, αλλά ο Γιουσέιν με βρήκε πολύ ελκυστική» διηγείται η Τζόουνς συμπληρώνοντας: «Μου έλεγε συνεχώς πόσο του αρέσει ο πισινός μου.Εχει ένα σώμα πραγματικά αθλητικό,αλλά το απόκρυφο σημείο του δεν υπερβαίνει τον μέσο όρο.
Πάντως στο κρεβάτι είναι δυνατός.Με άριστα το 10 του βάζω 8».
Ο Μπολτ, σύμφωνα πάντοτε με την Τζόουνς, την προσκάλεσε στην Τζαμάικα για τα Χριστούγεννα αλλά με ειδικούς όρους που η Αγγλίδα δεν δέχθηκε. «Μου έστελνε μηνύματα ρωτώντας με αν μου αρέσουν οι ερωτικές συνευρέσεις με τρία και τέσσερα άτομα. Του το ξέκοψα, ότι αυτά δεν είναι του γούστου μου. Ηξερα για τη Ρεβέκκα. Αισθάνομαι εξαπατημένη, αλλά ξέρω ότι ο Γιουσέιν έχει μια κοπέλα σε κάθε πόλη του κόσμου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: