Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

"Τα έσπασαν" οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, συνεχίζει τις απολύσεις η διοίκηση

Από βίαια επεισόδια και συμπλοκές των οπαδών της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την αστυνομία συνοδεύτηκε το τέλος του αγώνα της βουλγαρικής ομάδας με τη Ραπίντ Βιένης για το Europa League, το οποίο βρήκε τους Αυστριακούς να κερδίζουν με 2-0.
Οι οπαδοί των γηπεδούχων αντιδρούν με την πολιτική της διοίκησης και αποφάσισαν να το εκφράσουν για άλλη μία φορά. Μερίδα αυτών εξερχόμενη του “Βασίλ Λέφσκι” επιτέθηκε στην αστυνομία και με πέτρες, μπουκάλια και καπνογόνα προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, επιδιδόμενοι σε ένα ανελέητο κυνήγι με τις Αρχές.
Τα έκτροπα είχαν αρχίσει μία ημέρα πριν, όταν η αστυνομία της Σόφιας είχε συγκρουστεί με οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και είχε προβεί σε 18 συλλήψεις. Παράλληλα υπήρξε και τραυματισμός τεσσάρων “οργάνων της τάξης”.
Η διοίκηση του βουλγαρικού συλλόγου έχει κάνει ρεκόρ απολύσεων τεχνικών στη χρονιά, αφού μετά το τέλος του αγώνα απέλυσε τον Γκιόρε Γιοβανόφσκι, τον 7ο τεχνικό που στέλνει στο ταμείο ανεργίας την εφετινή χρονιά.
“Δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων”, ήταν η επίσημη θέση του προέδρου Ντίμιταρ Μπορίσοφ, ο οποίος συμπλήρωσε πως και ο αθλητικός διευθυντής, Εμίλ Κονσταντίνοφ ενδέχεται να καθαιρεθεί του αξιώματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: