Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σηφάκης: "Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια"

Ο Αρης δεν έπαιξε για να βγάλει από πάνω του τη "βαριά" ήττα που γνώρισε από την ΑΕΚ την Κυριακή, αλλά αγωνίστηκε για να κυνηγήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, όπως είπε μετά τον αγώνα με τη Λεβερκούζεν ο γκλολκίπερ των "κίτρινων", Μιχάλης Σηφάκης.

"Δεν παίξαμε σήμερα για να ξεπεράσουμε την ΑΕΚ. Το 4-0 δεν ήταν βαρύ φορτίο για εμάς απόψε. Ξέρουμε τι έφταιξε την Κυριακή και χάσαμε. Σήμερα ήταν ένα άλλο ματς. Σήμερα δεν πιέστηκα. Η αμυντική λειτουργία των συμπαικτών μου και των 10, ήταν άψογη. Το ματς είχε καλό ρυθμό, αλλά δεν είχε φάσεις. Η μοναδική που έγινε ήταν από τον Κόκε. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ο ’ρης, όμως, έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και αυτό θα κάνει και στο δεύτερο γύρο του Europa League. Η πιο επικίνδυνη ομάδα μέχρι στιγμής ήταν η Λεβερκούζεν Μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τρέξουμε πολύ στη Γερμανία.

Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Σε κάθε ματς στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση ο σημερινός βαθμός που πήραμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: