Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Χάβος: «Μπορούσαμε ένα γκολ…»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε κάλλιστα να έχει «αποδράσει» με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Βιγιαρεάλ, αλλά και ικανοποιημένος από την καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου.
«Σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να μας απειλήσει, αλλά η αμυντική μας λειτουργία ήταν καλή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και βγαίναμε στην επίθεση. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Πανιώνιο».
Αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ ανέφερε: ««Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι αλλάξαμε την τακτική μας. Είναι πρόκληση το γεγονός ότι παίζουμε στην Ευρώπη. Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Όταν η ομάδα πάει καλά και στο δεύτερο μέρος δημιουργεί ευκαιρίες, δεν είναι καλό να αλλάζεις την εικόνα της ομάδας. Οι αλλαγές έγιναν στον σωστό χρόνο και βάλαμε δύο παιδιά που ήταν φρέσκα. Ο Βιτόλο χτύπησε λίγο το πόδι του, θα τον κάναμε αλλαγή, αλλά μας είπε ότι μπορεί να συνεχίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: