Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ξεχωρίζει το Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Η κυριακάτικη αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μαδριγάλ» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο νικών στην έδρα του (3 στα 3 ως τώρα), αλλά σαφώς το έργο του δεν θα είναι εύκολο απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», που βρίσκονται στην πέμπτη θέση και θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή. Ο Σέρχιο Αγουέρο επέστρεψε χθες στη δράση, σκοράροντας μάλιστα απέναντι στη Ρόζενμποργκ, και είναι πιθανό να επιλεγεί στη βασική ενδεκάδα από τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Η Ρεάλ υποδέχεται αύριο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Σανταντέρ και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή, το ζητούμενο όμως για τον τελειομανή Ζοσέ Μουρίνιο είναι η ομάδα του να συνεχίσει το σερί καλών εμφανίσεων και υψηλής παραγωγικότητας των τελευταίων εβδομάδων.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται επίσης αύριο στο «Ρομαρέδα» απέναντι στην ουραγό Σαραγόσα, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να μην υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Τσάβι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βίκτορ Βαλντές. Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τους «μπλαουγκράνα», που την έριξε από την πρώτη θέση, η Βαλένθια υποδέχεται στο «Μεστάγια» τη Μαγιόρκα και ελπίζει βάσιμα ότι θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος:
Σαραγόσα-Μπαρτσελόνα 23/10
Ρεάλ Μαδρίτης-Σανταντέρ 23/10
Βαλένθια-Μαγιόρκα 23/10
Χετάφε-Σπόρτινγκ Χιχόν 24/10
Αλμερία-Χέρκουλες 24/10
Οσασούνα-Μάλαγα 24/10
Εσπανιόλ-Λεβάντε 24/10
Σεβίλη-Αθλέτικ Μπιλμπάο 24/10
Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 24/10
Σοσιεδάδ-Λα Κορούνια 25/10

Δεν υπάρχουν σχόλια: