Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Serie A: Το preview της 8ης αγωνιστικής

Να παραμείνει στην κορυφή της Serie A θέλει η Λάτσιο, που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, υποδέχεται την Κάλιαρι.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η επικίνδυνη έξοδος της Μίλαν κόντρα στη Νάπολι, ενώ η πρωταθλήτρια Ίντερ φιλοξενεί τη Σαμπντόρια.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/10

Φιορεντίνα – Μπάρι (16:00)
Χωρίς τους Φελίπε και Ντ’ Αγκοστίνο, η τελευταία της βαθμολογίας, Φιορεντίνα, υποδέχεται την Μπάρι και θα προσπαθήσει να πάρει τρεις βαθμούς ώστε να αλλάξει και το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Από ήττα προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους αναμένονται αλλαγές.

Κυριακή 24/10

Πάρμα – Ρόμα (13:30)
Οι απογοητευμένοι της φετινής σεζόν συναντώνται στο «Ένιο Ταρντίνι». Οι «παρμένζι», από την προτελευταία θέση και χωρίς τους Τζοβίνκο και Πάτσι θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρόμα. Για την ομάδα του Ρανιέρι, που είναι υπ’ ατμόν, επιστρέφουν οι Ντε Ρόσι, Μενέζ και Βούτσινιτς.

Μπολόνια – Γιουβέντους (16:00)
Δύσκολο το έργο της Μπολόνια κόντρα στη Γιουβέντους, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να αφαιρεθεί από τους γηπεδούχους ένας βαθμός λόγω χρεών. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ιακουΐντα.

Κιέβο – Τσεζένα (16:00)
Από μία σημαντική απουσία θα έχουν οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους ματς. Για την Κιέβο ανέτοιμος είναι ο μέσος Λουσιάνο, ενώ η Τσεζέναθα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπουντάν, γεγονός που αποδυναμώνει την επιθετική της γραμμή.

Τζένοα – Κατάνια (16:00)Μια νίκη για να ξεφύγει από τη μέση της βαθμολογίας θέλει η Τζένοα, που φέτος κινείται στα χαμηλά. Απέναντι στην Κατάνια δεν θα αγωνιστούν οι Βελόσο και Παλάσιο, ενώ απουσίες έχουν και οι φιλοξενούμενοι με σημαντικότερη αυτή του Λεντέσμα.

Λάτσιο – Κάλιαρι (16:00)
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στη Λάτσιο, αφού η ομάδα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Serie A. Οι «λατσιάλοι» καλούνται να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Κάλιαρι με μόλις 7 βαθμούς βρίσκεται στην 17η θέση.

Λέτσε – Μπρέσια (16:00)
Απογοητευμένη μετά το βαρύ 4-0 με το οποίο ηττήθηκε από τη Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική και πιθανότατα χωρίς τον Σεβαντόν η Λέτσε υποδέχεται την Μπρέσια, η οποία θα παραταχθεί χωρίς Μπεράντι και Ντιαμάντι.

Ουντινέζε – Παλέρμο (16:00)
Εντελώς αντίθετες πορείες έχουν διαγράψει ως τώρα οι δύο ομάδες. Η Ουντινέζε «χαροπαλεύει» στη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που η Παλέρμο με 12 βαθμούς «φιγουράρει» στην πέμπτη θέση.

Ίντερ – Σαμπντόρια (21:45)Αφού δεν έβγαλαν τα μάτια τους κόντρα στην Τότεναμ (από 4-1, 4-3 στο τέλος, η Ίντερ θέλει να συνεχίσει με νίκη και κόντρα στη Σαμπντόρια. Δεν θα αγωνιστούν οι Μιλίτο, Στάνκοβιτς και Μαριγκά. Από την ομάδα της Γένοβας δεν θα παίξει ο Λουκίνι.

Δευτέρα 25/10

Νάπολι – Μίλαν (21:45)
Χωρίς τον Ροναλντίνιο και με νωπές τις αναμνήσεις από το «μαρτύριο» και την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, η Μίλαν δεν θα έχει εύκολο έργο στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Νάπολι. Σίγουρα δεν θα παίξουν οΡοναλντίνιο, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Αμπιάτι και Τιάγκο Σίλβα.

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Παρασκευή, 29/10 (21:45)

Τζένοα-Ίντερ
Σάββατο, 30/10
Ρόμα-Λέτσε (19:00)
Μίλαν-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή, 31/10 (16:00)

Παλέρμο-Λάτσιο (13:30)
Μπάρι-Ουντινέζε
Μπρέσια-Νάπολι
Κάλιαρι-Μπολόνια
Τσεζένα-Σαμπντόρια
Πάρμα-Κιέβο
Κατάνια-Φιορεντίνα (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: