Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Υποβάλλει μήνυση ο Κούγιας κατά Μπέου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΜΠΕΟ ΜΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ.-Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Γιώργο Δαλούκα και θα υποβάλλει μήνυση κατά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο γνωστός δικηγόρος εκπροσωπεί νομικά τον πρώην, πλέον, διαιτητή, και με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε ότι η μήνυση θα υποβληθεί κανονικά.

«Η δήλωση του Μπέου είναι αντρίκεια, αφού ζητάει να του γίνει μήνυση, κάτι που θα κάνω με μεγάλη μου λύπη. Είναι μια ακραία υποτιμητική δήλωση για τον Δαλούκα από τον Μπέο που ακμάζει οικονομικά και γι’ αυτό θα δεχθεί μήνυση και αγωγή για να αποδείξει ότι ο Δαλούκας είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας διαιτητής των τελευταίων ετών.

Πρέπει να μας πουν ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Κανελλόπουλος και το βαρύ… πιστόλι, ο κ. Μπέος, τι έχει κάνει ο κ. Δαλούκας διότι αλλιώς θα μιλάμε για απάνθρωπες συμπεριφορές που στόχο έχουν την εξόντωσή του», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου για τον Αχιλλέα Μπέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: