Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Νέα ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά της ΑΕΛ. Αυτήν την φορά στράφηκε καρά του προέδρου της Ερ. ΑΕΛ, δίνοντας την δική του απάντηση. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Θα μπορούσαμε κάλλιστα να βάλουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου να απαντήσει αντίστοιχα, στη γλοιώδη και εμετική ανακοίνωση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Αλλά εμείς σίγουρα δεν είμαστε ίδιοι. Έχουμε μάθει να βγαίνουμε μπροστά και να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας, γιατί δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από κάθε είδους «Λιόντους».

Θα μας πείτε, πως θα τον μαθαίναμε τον κάθε είδους «Λιόντο» χωρίς τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε ένα τεράστιο λάθος στο να μη προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα και προσπαθεί να το καλύψει με επικοινωνιακά τρικ, κάνοντας καθημερινά σωρεία λαθών και το χειρότερο, προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Για του λόγου το αληθές τον όμορφο Βόλο μπορεί να επισκεφτεί όλη η Ελλάδα ελεύθερα, πόσο μάλιστα εσείς που είστε γείτονες. Στο γήπεδο όμως απαγορεύεται να μπείτε γιατί είναι απόφαση, την οποία οφείλετε να σεβαστείτε.

Σε διαφορετική περίπτωση, διαπράττετε ποινικό αδίκημα και οι νεόπλουτοι παράγοντες, όπως εσείς, που προσπαθείτε να είστε νομοταγείς πολίτες για την έξωθεν καλή μαρτυρία, αφού τελικά μόνο αυτό σας ενδιαφέρει. Πρέπει να σεβαστείτε την απόφαση.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους εμπνευστές τέτοιου είδους ανακοινώσεων και στους άφθαρτους δήθεν νέους παράγοντες που εισήλθαν στο χώρο του ποδοσφαίρου από τις «Σχολές Μωραϊτη», και χρησιμοποιούν μάσκες, ότι το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό άθλημα και καλά θα κάνουν, να μάθουν επιτέλους να είναι ειλικρινείς γιατί πολύ γρήγορα όλη η Ελλάδα θα μάθει ποιοί πραγματικά είναι.

Τέλος απευθυνόμενοι στους υπέροχους φιλάθλους του Βόλου, κάνουμε έκκληση ώστε να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και τίποτα παραπάνω, όπως έχουν ήδη δείξει οι ίδιοι με τη συμπεριφορά τους, σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: