Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Εμείς φταίμε»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο βαθμοί στο σημερινό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Πανσερραϊκό. «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Όταν όμως δέχεσαι το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα σε πονάει αρκετά. Δεν μας φταίει κανείς. Εμείς φταίμε. Στα τελευταία λεπτά δεν παίξαμε έξυπνα. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Παρουσιάζουμε βελτίωση και πιστεύω ότι με την επιστροφή κάποιων παικτών θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο τεχνικός του Γηραιού.
Κοκότοβιτς: «Θα μας βοηθήσει στο μέλλον»
Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς από την πλευρά του είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ και το κάναμε. Δίνω συγχαρητήρια και στον Ηρακλή για το καθαρό του παιχνίδι. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει και στο μέλλον γιατί τώρα έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.
Είμαστε ομάδα που προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε χρόνο. Κάποιοι παίκτες ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα πρέπει να ενισχυθούμε στο κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: