Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η αποθέωση του Έκτορα

Η παραδοχή του Έκτορ Κούπερ πως επιθυμεί να παραμείνει για πάρα πολύ καιρό στο τιμόνι του Άρη θα οδηγήσει τους οπαδούς της ομάδας σε… αποθέωση του Αργεντίνου τεχνικού.
Στο σημερινό ντέρμπι με την AEK στο Χαριλάου υπάρχουν πάμπολλοι λόγοι… αποθέωσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Καταρχάς, είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη έπειτα από το ντέρμπι της Τούμπας. Οι οπαδοί των «Κίτρινων» είναι εκστασιασμένοι εδώ και δύο εβδομάδες από την εν λόγω νίκη (1-0, Χαβίτο), εντός Τούμπας, με τους παίκτες να δέχονται το χειροκρότημα αλλά και τους ύμνους των οπαδών γι αυτή τους την επιτυχία.
Επιπρόσθετα, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένεται να γνωρίσει κι αυτός με την σειρά του την αποθέωση και το Standing Ovationτων οπαδών με τον βασικότερο λόγο να είναι η εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και η παραδοχή του ίδιου ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα για πολύ καιρό.
Επιπλέον, το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα ντέρμπι και σίγουρα ο κόσμος που θα δώσει το παρών θα θελήσει να δει τον Άρη να επικρατεί της AEK και να πανηγυρίζει στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κάκου.
Σημαντικός επίσης είναι και το γεγονός πως θα υπάρχουν… ψυχολογικές ντόπες για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: