Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Δεν φοβάται τον Μουρίνιο ο Αλέγκρι

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Μίλαν επί της Κιέβο με 2-1 είναι ο τεχνικός των «ροσονέρι» Μάσιμο Αλέγκρι και παράλληλα δηλώνει πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την τακτική του Μουρίνιο.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Μίλαν στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, αλλά και στην καλή απόδοση του Ροναλντίνιο, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ.

«Νομίζω ότι η ομάδα έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε στο δεύτερο λίγο πιο χαλαρά και περιμέναμε την Κιέβο. Μετά το 2-1 την ομάδα τη διαδέχτηκε ο φόβος, αλλά κερδίσαμε δίκαια». Όσο για τη δοκιμή του Ροναλντίνιο, ο τεχνικός της Μίλαν σχολίασε: «Ο Ρόνι μπορεί να παίξει οπουδήποτε, περισσότερο εύκολο είναι για εκείνον να παίζει και να δημιουργεί κινδύνους. Είναι 30 χρονών και μπορεί να δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο, σε φυσική κατάσταση είναι καλά και τεχνικά σε καλή φόρμα».
Τέλος, ο Αλέγκρι δήλωσε για το ματς με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου: «Δεν έχω να φοβηθώ κάτι από τη Ρεάλ ή από την τακτική του Μουρίνιο, είναι ασφαλώς ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε δύο ομάδες δυνατές και μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι πολύ τεχνικό και με πάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: