Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Νίκη και σε αυτό το ντέρμπι...

Ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρα του για να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα που θα τον διατηρήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά το τρίποντο στην Τούμπα οι "κίτρινοι" θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα σε ακόμα ένα ντέρμπι.

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τα δύο βασικά αμυντικά του χαφ. Πρίττας και Ναφτί θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την εξέδρα, ενώ ο Αργεντινός δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Ρουίς.

Μετά από το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, Τόχα, Πορτίγια, Χαβίτο, Τόνι Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ, Οριόλ, Τσεζνάουσκις.

Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι: Πρίττας, Ναφτί, Ρουίς , Βελλίδης, Αγτζίδης, Καζναφέρης, Φαμπιάνο Λίμα, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: