Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κομβικό παιχνίδι για Ηρακλή

Τη νίκη θα κυνηγήσει ο Ηρακλής, στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στον Καυτανζόγλειο Στάδιο (18:15, Novasports 2 ). Ο «Γηραιός» θέλει να νικήσει τους Σερραίους για να σπάσει την κακή παράδοση που υπάρχει. Με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στη διοίκησή τους έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία πρόπερσι στο πρωτάθλημα επί των «κυανόλευκων» και δύο νίκες στα φετινά φιλικά.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη καλούνται να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα σε τέσσερα παιχνίδια, με βατούς αντιπάλους. Πέρα από τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου και το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Ο 42χρονος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ελευθερόπουλος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Αραμπατζή, Κατσαμπή, Χοσέμι και Κανακούδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καρλίνιος και ο Ντάνι. Πιο μπροστά θα είναι η τριπλέτα Σίσιτς, Μάρα και Σολτάνι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιάκομπ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Λίμα, Σαρακατσάνος, Ρομάν, Βούτσιας, Κομπαγιάσι και Στζοτ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αλετσένβου, Παπαστεριανός, Ηλιάδης και ο τιμωρημένος Γκαρσία.

Προϊστορία

Πριν από δύο χρόνια ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του επί του Ηρακλή με 2-1. Από τα προηγούμενα 21 παιχνίδια, τα 13 είχαν λήξει με νικητή τον Ηρακλή και τα υπόλοιπα 8 ισόπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: