Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κορυφή με τεσσάρα για τη Ρεάλ

Με τους Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Μάλαγα και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Βαλένθια στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (1-2), πέρασε μόνη πρώτη στην Primera Division.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι μαδριλένοι έδειξαν αποφασισμένοι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Λα Ροσαλέδα. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Ρεάλ ήρθε στο 26ο λεπτό, όταν ο Κεντίρα σημάδεψε το δοκάρι του Γκαλάτο.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιγκουαΐν στάθηκε πιο τυχερός και ύστερα από την ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε τον τερματοφύλακα της Μάλαγα και έκανε το 1-0. Και ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν, ο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρματα της βασίλισσας στην εκπνοή του πρώτου μέρους, δίνοντάς της σαφές προβάδισμα για την επανάληψη.
Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο συνέχισαν με την ίδια ταχύτητα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50` ο Ρονάλντο νίκησε τον Γκαλάτο από τα 11 βήματα, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Οζίλ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Η Μάλαγα μείωσε προσωρινά σε 1-3, με τον Στάντσγκααρντ στο 55`, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Ιγκουαΐν με δεύτερο προσωπικό τέρμα, έκανε το 4-1, κλειδώνοντας τη νίκη της Ρεάλ.

Πλέον η βασίλισσα έχει 17 βαθμούς, έναντι των 16 των Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, και περιμένει το αποτέλεσμα της Βιγιαρεάλ τη Δευτέρα (18/10), από το οποίο θα κριθεί αν θα παραμείνει στην 1η θέση ή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League θα την περάσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια: