Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

"Αισθάνομαι ντροπή"

Ο Έκτορ Κούπερ ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. Ο Αργεντινός μίλησε για σφαλιάρα, αλλά και για ντροπή μετά της βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Ο τεχνικός των «κίτρινων» ζήτησε να παραμείνει ήρεμη η ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Κούπερ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στην αίθουσα συνεντεύξεων του Κλεάνθης Βικελίδης δήλωσε τα εξής:
«Θέλω να συγχαρώ τους οπαδούς μας γιατί έμειναν μέσα στην βροχή για να στηρίξουν την ομάδα που δεν μπήκε στο παιχνίδι μια δύσκολη βραδιά για μας και πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Νιώθουμε ντροπή για την βαριά ήττα. Εγώ πρώτος νιώθω ντροπή και θα μιλήσω μέχρι το δεύτερο γκολ. Δεν είχαμε την αίσθηση του γκολ αλλά το ότι δεν χάσαμε την τάση ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Όμως στην συνέχεια τα χάσαμε όλα κυνηγούσαμε την μπάλα κυνηγούσαμε το σκορ, κυνηγούσαμε την ΑΕΚ.

Να μιλήσουμε με τους παίκτες σήμερα το βράδυ για τα λάθη μας και να κοιτάξουμε μπροστά.  Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι σφαλιάρες και πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να βελτιωθούμε. Δεν κάναμε τίποτα σωστό ούτε και εγώ ακόμα. Αυτό που θέλω είναι να δω είναι την θετική πλευρά και να ξανά γίνουμε και πάλι ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: