Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Λαϊκά δικαστήρια στη Λάρισα

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ξεχείλισε το ποτήρι στη Λάρισα. Οι φίλαθλοι των «βυσσινί» δεν άντεξαν ακόμα μια κακή εμφάνιση και μια ήττα και έτσι έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια.

Τα συνθήματα για τον Γιάννη Παπακώστα και τους παίκτες του έδιναν και έπαιρναν, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μείνουν κλεισμένοι στα αποδυτήρια. Επεισόδια δεν υπήρξαν καμία στιγμή, όμως η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη.
Όταν ο αγανακτισμένος κόσμος άρχισε να αποχωρεί, τότε και οι ποδοσφαιριστές έφυγαν από το γήπεδο.

Αργά το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξει ραντεβού του κ. Παπακώστα με τον Κώστα Πηλαδάκη για να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση του Έλληνα τεχνικού να παραιτηθεί. Το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος της συνάντησης θα λυθεί το «μυστήριο» με την παραμονή ή όχι του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Λάρισας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κ. Πηλαδάκης, τόνισε: «Δεν πρέπει να δρούμε εν βρασμώ ψυχής, χρειάζεται να ηρεμήσει η κατάσταση, να αφήσουμε τον χρόνο να μας δώσει τη δυνατότητα να σκεφτούμε τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Έχω λάβει τις αποφάσεις μου και να ξέρετε ότι θα τις γνωστοποιήσουμε πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πιστεύω ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο και εμάς μας λείπει μία νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: