Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Παράθεση σημείων ..

Επιμέλεια-Tenorio.
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

Παρά το ότι δεν είχαμε επιτυχία στα χθεσινά, εν τούτοις είμαι ευχαριστημένος απο την προσέγγιση των σημείων πού αναλύσαμε.Κάτι ανάλογο συνεβει καί τώρα, όπως καί την περασμένη βδομάδα Ενώ σε όλα τα σημεία είχαμε το πάνω χέρι, στο τέλος έκανε καί πάλι την εμφανισή του, το σύνδρομο των τελευταίων λεπτών με αποτέλεσμα να μείνουμε στην απ΄έξω. Λίγη τύχη θέλουμε με το μέρος μας, καθώς θεωρώ αγωνιστικά πως είμαστε σε καλή κατάσταση, ένα κλικ περιμένουμε γιά να πάρει γιά τα καλά μπροστά.



Πάμε στα φρέσκα.



Cagliari - Inter   (2)

Πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα σαν ομάδα η Inter, πού δίκαια είναι το φαβορί τού αγώνα.Δεν έχω να πω καί πολλά, τις ομάδες της ξέρουμε καί δεν χρειάζεται πολύ κουβέντα.Σαφές προβάδισμά στην Inter, πού διαθέτει το απαραίτητο υλικό σε ποιότητα να περάσει με νίκη από την έδρα της Cagliari.

Μού αρέσει η απόδοση στο διπλό της Inter στις (2.00) μονάδες, καί θα είναι μέσα στίς επιλογές μου.




Matterburg - Austria Wien    (2)

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Mattersburg μετά την χθεσινή νίκη της LASK.Δεν είναι καί κανένα αμάν φόβητρο, μιάς καί μετρά  μόλις 2 νίκες σε 10 παιχνίδια.Εντός έδρας δε, σε 5 παιχνίδια μετρά μόλις 1 νίκη.

Πολύ πιό ανώτερη η Austria έχει θεωρώ προβάδισμά γιά την νίκη.

Επολογή το διπλό της Austria σε απόδοση (1.80)



Lens - Rennes   (2)

Στην πρώτη θέση καί αήττητη η Rennes , με 5 νίκες καί 3 ισοπαλίες.Πολύ καλή η αμυντική της συμπεριφορά αφού έχει την καλύτερη άμυνα με 4 γκόλ παθητικό.Εκτός έδρας είναι δυνατή καθώς μετρά 3 νίκες καί 1 ισοπαλία σε 4 παιχνίδια.

Από την άλλη η Lens είναι γιά κλάματα, δεν κερδίζει εντός, δεν κερδίζει εκτός, καί γενικά είναι σε κακή κατάσταση.Σε 4 μάτς εντός δεν έχει νίκη καθώς μετρά 1 ισοπαλία καί 3 ήττες.

Αν η Rennes παρουσιαστεί όπως πριν την διακοπή, έχει σαφές προβάδισμα γιά την νίκη.

Επιλογή το διπλό της Rennes σε απόδοση (2.40)


Cercle - Anderlecht   (2)

To φυσάει καί δεν κρυώνει η Anderlecht, μετά την ταπεινωτεική ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Standar με 5-1. Από την άλλη η Cercle τα πάει πάρα πολύ καλά γιά τα δεδομένα της καί βρίσκεται σχετικά ψηλά στην βαθμολογία..Θεωρώ δεδομένη την αντίδραση της Anderlecht μετά την 5άρα.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Anderlecht σε απόδοση (1.80)



Sporting Gijon - Sevilla   (2)

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Sevilla απέναντι στην Sporting, έπειτα από την νίκη τις περασμένης αγωνιστικής επί της Atletico Madrid με 3-1.Ανώτερη η Sevilla ,διαθέτει θεωρώ την ομάδα να εκμεταλευτεί τα αγωνιστικά προβλήματα της Gijón.

Διπλό γιά την Sevilla σε απόδοση (2.20)



Επίσης επιλογή αποτελεί καί η Lanus , η οποία είναι σε άνοδο, καί αντιμετωπίζει μιά πολύ κακή Olympo πού προέρχεται από 6 σερί ήττες με πολύ κακό αμυντικό απολογισμό.Η Lanus μετρά 3 σερί νίκες.Αξίζει προσοχής το διπλό σε απόδοση (2,40).


Αυτά είναι τα σημεία με τα οποία θα κάνω παιχνίδι σήμερα.Προτασούλα δεν υπάρχει, γιά τον λόγο ότι δεν μπορώ να βάλω αποδόσεις τού 1,80 σε σύστημα με ζητούμενα δεν το θεωρώ σωστό παιχτικά, έτσι είναι το παιχνίδι μου.Πάντως πρωσοπικά θα παίξω με όλα τα σημεία.



Καλά να είστε, τα σέβη μου ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: