Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τζήμας (Γ.Σ. Ηρακλή): «Τα βεβαιωμένα χρέη του συλλόγου 2,5 εκ.»

Ο ταμίας του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Ανδρέας Τζήμας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τις σημερινές εκλογές του συλλόγου και για τα χρέη,όπως και για Μίκρα, Χορτατζήδες:
Για τη διαδικασία: «Οι εκλογές γίνονται κανονικά, χτες είχαμε μια συνάντηση και άλλαξαν τα δεδομένα στο εννιαίο ψηφοδέλτιο για το καλό του Ηρακλή. Πιστεύω ότι θα βγάλουν οι εκλογές το καλύτερο δυνατό σχήμα για τον Ηρακλή».
Για τα γήπεδα: «Κάνει πολύ καλή δουλειά η επιτροπή που αποτελείται και από μέλη της Λέσχης και της Αυτόνομης.Θα ελέγξουν όλες τις προτάσεις για Χορτατζήδες και κυρίως αυτή των Βουλγάρων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συνεργασίας πρώτα με τη Βουλγαρική εταιρία που εξέφρασε ενδιαφέρον και μετά θα ψάξουμε για άλλες λύσεις.Μπορώ να σας πω πάντως, ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες εταιρίες αφού αυτή η επένδυση έχει πλέον διεθνοποιηθεί. Για τη Μίκρα, υπάρχει περίπτωση να γίνει «πακέτο» με τους Χορτατζήδες, αυτό το θέλουμεπολύ».
Για τα χρέη: «Τα βεβαιωμένα του συλλόγου είναι 2,5 εκ. ευρώ, αλλά υπάρχουν και άλλα ποσά που θα προκύψουν από τους ελέγχους και φυσικά θα κάνουμε προσφυγές για όλα τα ποσά που θα βεβαιωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: