Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Kαϊσερίσπορ καλεί Τζιμπούρ!

Η Καϊσερίσπορ μετά την απόκτηση του Καρίμ Ζιανί έχει κάνει πρόταση και στον Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με πληροφορίες  από την Τουρκία.Ο πρώην πλέον παίκτης της ΑΕΚ, παρά τις "σειρήνες" από Γερμανία (Χόφενχαϊμ, Στουτγκάρδη, Φρανκφούρτη) αλλά και τη Γαλλία (Λανς, Τουλούζ, Λιλ) εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην Καισάρεια για λογαριασμό της Καϊσερίσπορ. την "Anadolu Yıldızı" ανήκει εδώ και λίγες μέρες με τη μορφή δανεισμού από τη Βόλφσμπουργκ ο συμπατριώτης του, Καρίμ Ζιανί που έχει αναλάβει και το "ψηστήρι".

Ο τεχνικός του τουρκικού συλλόγου Σότα Αρβελάτζε αναζητεί έναν ποιοτικό στράικερ προκειμένου να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του (22 μόλις γκολ σε 17 αγώνες).

Η Καϊσερίσπορ θεωρείται από τους πλέον εύρωστους συλλόγους της χώρας εκτός Κωνσταντινούπολης και είναι χαρακτηριστικό πως θα καταβάλει ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει να εισπράττει ο Ζιανί στη Βόλφσμπουργκ.

Ο 28χρονος μέσος εκτιμούν οι Τούρκοι πως θα μπορέσει να αποδώσει καλύτερα και να εγκλιματισθεί άμεσα έχοντας στο πλευρό του, τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο "τρομοκράτης" δεν έχει πεισθεί ακόμη, παρότι η Καϊσερίσπορ μπορεί να του εγγυηθεί ένα καλό συμβόλαιο.

Στη Superlig αγωνίζονται παίκτες μεγάλης κλάσης όπως είναι οι Νιάνγκ, Γκούτι, Κιούελ, Κουαρέσμα, Μίλαν Μπάρος, Σονγκ και Σιμάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: