Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Με ενισχυμένο κέντρο στο Καραϊσκάκη

Με ενισχυμένη μεσαία γραμμή θα παραταχθεί την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. 4-4-1-1 με τον Ίβιτς στον άξονα και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή σκέφτεται ο Μάκης Χάβος, ο οποίος «έκοψε» από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» τους Μπουσαϊντί, Μαλεζά και Βιτόλο.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου», για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, ολοκληρώθηκε την Τρίτη και αμέσως μετά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και η οποία αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Εκτός, δηλαδή, είναι ο τραυματίας Βιτόλο, ο… φευγάτος Μπουσαϊντί και ο Μαλεζάς, ο οποίος είναι έτοιμος, αλλά όχι για ένα τόσο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, πάντως, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να αγωνιστεί.
Όσο για τα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αυτά φάνηκαν (ήδη) από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Μάκης Χάβος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-4-1-1, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους -από δεξιά προς τα αριστερά- Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο στην άμυνα, τους Γκαρσία και Τσουκαλά στον άξονα, τον Φωτάκη δεξιά, τον Βιεϊρίνια αριστερά, μπροστά από την τετράδα τον Ίβιτς και στην κορυφή τον Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: