Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αθανασιάδης: "Οι μεταγραφές δεν είναι φασόλια"!

Προσπάθεια να ηρεμήσει τον κόσμο του Αρη και παράλληλα να διαβεβαιώσει πως θα γίνουν οι πολυπόθητες μεταγραφές που επιτακτικά ζητούσαν άπαντες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, έκανε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, κ. Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

Ο κ. Αθανασιάδης δεν θέλησε να δεσμευτεί χρονικά για την ανακοίνωση των κινήσεων αυτών, στήριξε τον Γιάννη Κόντη ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες, ενώ για το θέμα Κούπερ είπε πως δεν πρέπει να πιέσει παραπάνω τη δεδομένη χρονική στιγμή, διότι μπορεί να υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πιο αναλυτικά:
Για τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές είναι μια σύνθετη διαδικασία που πρέπει να περάσει από πολλά στάδια. Πρέπει να εξεταστεί η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που μας ενδιαφέρουν, αλλά και το οικονομικό σκέλος μιας ενδεχόμενης συμφωνίας. Οι μεταγραφές δεν είναι ένα πιάτο φασόλια που το προγραμματίζεις, το βάζεις στη φωτιά και μετά από δύο ώρες κάθεσαι να το φας! Γι αυτό ακριβώς και δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής χρονικός προσδιορισμός των σχετικών ανακοινώσεων που περιμένει ο κόσμος».

Για τα ονόματα που ακούστηκαν: «Πριν από την έλευση του νέου έτους υπήρξε συμφωνία με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, όμως στη πορεία τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά. Στη περίπτωση του Καλίντσκι υπήρξε απαίτηση από την ομάδα του, κάτι που αρχικά δεν μας είχε γίνει γνωστό. Το ίδιο πάνω-κάτω συνέβη και με τον Εντού. Σε ότι αφορά τον Παπαδόπουλο το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη...».

Για τα οικονομικά: «Εχουν μεταβληθεί δραματικά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κινούμαστε. Θα χαρακτήριζα αυτές τις συνθήκες πρωτοφανείς! Τα νούμερα που ακούει ο κόσμος, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ότι έσοδα έχουμε, πηγαίνουν απ΄ ευθείας σε τρέχουσες υποχρεώσεις, είτε προς το κράτος, είτε προς τους ποδοσφαιριστές. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενόψει των επερχόμενων εκλογών στη Λέσχη, θα αναλυθούν τα οικονομικά δεδομένα και θα εξηγηθεί επακριβώς το που πήγε ο "πλούτος" της ομάδας».

Για τον Κόντη: «Υπάρχει στοχοποίηση του κ. Κόντη. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης  γίνεται προς το πρόσωπό του, στρέφεται εναντίον της διοίκησης».

Για τον Κούπερ: «Υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του κ. Κούπερ. Δεν πρέπει να πιέσουμε τα πράγματα παραπάνω, σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιό του, διότι ίσως να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα».
* Δικαίωση στην υπόθεση Κάμπορα για την ΠΑΕ Αρης. Το μεσημέρι της Τρίτης απορρίφθηκε (σε πρώτο βαθμό) από τα αρμόδια όργανα η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Αργεντίνος επιθετικός κατά των «κιτρίνων». Ετσι οι Θεσσαλονικείς δεν υποχρεούνται σε αποζημίωση του παίκτη όπως ο ίδιος επιθυμούσε.  
* Τον Σάκη Πρίττα τίμησε, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΣ Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: