Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Γιώργος Βαρδινογιάννης: "Δεν ήταν περιγραφή, ήταν σχόλιο"

Για το επεισόδιο που προκάλεσε με την εισβολή του στο χώρο όπου γινόταν η περιγραφή του αγώνα Παναθηναϊκός-Καβάλα μίλησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στο ραδιοφωνικό σταθμό, Sentra 103,3. "Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί" απείλησε ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Βαρδινογιάννη

-Για αυτό που τον ενόχλησε και εισέβαλε στο μπουθ:

"Κάπου έχει παραποιηθεί το γεγονός, εγώ ενοχλήθηκα από τον τρόπο της περιγραφής που δεν ήταν περιγραφή αλλά σχολιασμός, έπρεπε να κάνει περιγραφή και όχι σχολιασμό. Πιστεύω να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί. Εάν θέλουν να σχολιάσουν μπορούν να το κάνουν μετά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν επιτρέπεται να φανατίζουν την ατμόσφαιρα."
-Για τη βία:
"Κάποτε πρέπει να σταματήσει η βία αλλά και να σταματήσουν αυτοί που την προκαλούν. Γιατί στην Αγγλία έχει σταματήσει η βία από την εποχή της Θάτσερ."
-Για όσα ειπώθηκαν αυτές τις ημέρες:
"Δε με αφορούν τα όσα ειπώθηκαν γιατί κανείς δεν μπήκε στην ουσία. Ασχολήθηκαν με την κίνηση τη δική μου και όχι στην ουσία."
-Για τους δημοσιογράφους: "Πόσες φορές οι δημοσιογράφοι προκαλούν; Έχει το δικαίωμα ο δημοσιογράφος να κάνει κριτική στην εφημερίδα του."

-Για το τι θα κάνει στο μέλλον:
"Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια: