Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σενάρια με Σισέ και Γκέρα

Η Γαλατασαράι έρχεται στην Αθήνα για τον Τζιμπρίλ Σισέ, γράφει ο τουρκικός Τύπος. Τον Ζόλταν Γκέρα "στέλνουν" οι Ούγγροι στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία η Γαλατασαράι έχει στείλει ανθρώπους της στην Αθήνα για να κάνουν κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι η «Τσιμ Μπομ» θα προσφέρει 7 εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έχουν κάνει γνωστό ότι δεν συζητούν κάτω από τα 14 εκ ευρώ που είναι η ρήτρα για την αγορά του Σισέ.

Μάλιστα, στον τουρκικό Τύπο δημοσιεύτηκε κι ένα ακόμη πιο προχωρημένο σενάριο. Που θέλει τον πρόεδρο της Γαλατά να βρίσκεται στην Αθήνα. Η τουρκική ομάδα δεν πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και αναζητεί ενίσχυση στην επίθεση.

Από την Ουγγαρία αποκαλύφθηκε "ενδιαφέρον" του Παναθηναϊκού για τον Ζόλταν Γκέρα. Με δηλώσεις του στη Nemzeti Sport ο 32χρονος μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε κολακευτικό το να βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός.

«Η κατάστασή μου είναι δυσκολότερη από ποτέ. Δεν νιώθω καλά και παίζω σπάνια. Το σημείο της πτωτικής πορείας μου ήταν η άφιξη του Μαρκ Χιουζ. Δεν θέλω να διαμαρτύρομαι επειδή γνωρίζω ότι ο προπονητής φτιάχνει την ομάδα σύμφωνα με τις δικές του ιδέες», τόνισε ο Γκέρα αναφερόμενος στον παραγκωνισμό του στη Φούλαμ.
Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι τον θέλει ο Παναθηναϊκος. «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είναι καλό να είναι το όνομά σου συνδεδεμένο με έναν φημισμένο σύλλογο όπως του Παναθηναϊκού» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: