Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμες ώρες για Καστίγιο, Μπίλιτς και Δ.Παπαδόπουλο

Οριστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα αναμένεται να τρέξουν στον Αρη μέσα στο επόμενο 24ωρο. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της διοίκησης και του Εκτορ Κούπερ ουσιαστικά αποφασίστηκε να δοθεί τελεσίγραφο σε όλες τις υποθέσεις και θεωρείται ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα σημειωθούν θετικές εξελίξεις τόσο στο θέμα του Μπίλιτς όσο και του Καστίγιο. Σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ξεκινώντας από τον Κροάτη Μπίλιτς ουσιαστικά μένει να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά μεταξύ του παίκτη με τον Αρη. Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι έχει δημιουργηθεί θετικό κλίμα, αλλά η κρίσιμη μέρα είναι η Τρίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν αποτελεί το βασικό μέρος του προβλήματος, παρότι μέχρι πρότινος οι Ισπανοί εμφανίζονται να ζητούν μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα.
Σε ό,τι αφορά τον Νέρι Καστίγιο, απομένει απλά να φθάσει το έγγραφο από την αμερικανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που θα δίνει στον Μεξικάνο τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον Αρη υπό τη μορφή δανεισμού. Κυκλοφόρησε μάλιστα η πληροφορία ότι ο «Νέρι» ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.
Μένει επίσης να σημειωθεί οριστική εξέλιξη στο θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στην. καραντίνα στη Θέλτα λόγω των δηλώσεών του, βάσει των οποίων εξέφραζε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα του Βίγκο. Πλήρωσε το τίμημα με τον αποκλεισμό του από την αποστολή στον αγώνα με τη Χέρεθ και πλέον ο ισπανικός Τύπος τονίζει ότι «δεν τον θέλει άλλο η Θέλτα».
Ο Αρης θα κάνει μια νέα απόπειρα στη διάρκεια της Τρίτης (18/01) και είναι σαφές ότι οι «κίτρινοι» ποντάρουν πολλά στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τελική επαφή με τους επιτελείς της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: