Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΕ Αρης-"Κολλάει" του Σφαιρόπουλου

Εκεί που όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κάτι τέτοιο φαίνεται πως ίσως και να μην λάβει χώρα.
Αυτό είναι το κλίμα που προκύπτει από το πρωί από το νησί της Ρόδου με την διοίκηση του Κολοσσού να δείχνει κάθετη στο να μην λύσει το συμβόλαιό του.

Όχι μόνο αυτό αλλά και ο Έλληνας τεχνικός πρώτες πληροφορίες κάνουνε λόγο πως στην διάρκεια της ημέρας πρόκειται να προχωρήσει σε διευκρινιστική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου τονίζουνε πως στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, με μέλος της διοίκησής της για την περίπτωση του Σφαιρόπουλου.

Ακολούθησαν όμως και επικοινωνίες μεταξύ των μελών της διοίκησης του Κολοσσού Ρόδου και με τον Έλληνα τεχνικό όπου φέρεται να τους έδωσε την δική του εξήγηση.

"Δεν είμαι τυχοδιώκτης" και "Έχω δώσει τον λόγο μου στην διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου", φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων δείχνοντας αποφασισμένος στην διάρκεια της ημέρας να προχωρήσει σε διευκρινιστική ανακοίνωση.

Κάτι που σημαίνει πως από την στιγμή που παραμείνει στην θέση του δεν τίθεται θέμα του Βασίλη Φραγκιά για τον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου και την ίδια ώρα στον Άρη θα κληθούν να συνεχίσουνε την αναζήτηση του διαδόχου του Σαρόν Ντρούκερ με τον Ισραηλινό τεχνικό μέχρι στιγμής να μην έχει λύσει το συμβόλαιό του.

Στην περίπτωση αυτή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει το όνομα του Νέναντ Μάρκοβιτς με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου να αποτελεί επιλογή του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: