Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Βαγέχο ο αντί-Αντώνης!

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του τερματοφύλακα Βαγιέχο θα ξεκαθαρίσει μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί την Τρίτη.

Ο προπονητής της Καβάλας, Χένρι Κάσπερτσακ θα γνωρίζει έτσι αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τα αμέσως επόμενα επίσημα παιχνίδια. Πάντως στον αγώνα με τον Ηρακλή, ο Γκαλίνοβιτς αναμένεται να βρεθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Παράλληλα Ντουγκλάο, Τομάσεβιτς αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα και στο κέντρο της αμυντικής γραμμής του ΑΟΚ, ενώ ο Ντιέ θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.ύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού σκοπεύει να καταθέσει σύντομα πρόταση για τον γκολκίπερ της Καβάλας! Όχι για τον Γκαλίνοβιτς - αφού αυτός ανήκει ακόμη στον Παναθηναϊκό.
Στον Ολυμπιακό αυτός που… γυάλισε ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας της Καβάλας, που γοήτευσε με την απόδοσή του (και δη με την ελαστικότητά του) στο παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Καβάλας, το 4-2.
Ο Ισπανός Βαγέχο παρά τα τρία γκολ που έφαγε στα 68 λεπτά που αγωνίστηκε (γιατί μετά έγινε αλλαγή από τον 37χρονο Κατεργιαννάκη), εντυπωσίασε τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού και παρά τα 35 (προς τα 36) χρόνια του μάλλον θα γίνει δίδυμο με τον Πάρντο στο Ρέντη. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα κλείσει από τώρα ή το καλοκαίρι.
Ο Βαγέχο είχε άλλη μία συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, πάλι εναντίον του Παναθηναϊκού, στον α' γύρο, όπου είχε δεχθεί δύο γκολ, στο 2-2 των δύο ομάδων, όπου και πάλι τότε ήταν πολύ καλός. Έτσι μετά τον Χαβίτο άλλος ένας Ισπανός οδεύει για το λιμάνι.
Η είδηση έχει διασταυρωθεί και διέρρευσε στο περιθώριο του χθεσινού δείπνου της διοίκησης του Ολυμπιακού προς τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: