Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πρόδωσε «Ρίμπο» ο Σκολάρι!

Μπορεί ο Ριβάλντο να ήθελε διακαώς να επιστρέψει στην Παλμέιρας για να κλείσει την καριέρα του, όπως όμως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος άσος, ο φίλος του και προπονητής του συλλόγου, Φελίπε Σκολάρι τον... απέρριψε! Το παραπονό του... εξέφρασε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Βραζιλίας ο άλλοτε σπουδαίος άσος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ριβάλντο, ο οποίος αποκάλυψε πως ναι μεν ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Παλμέιρας, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι όμως του έριξε άκυρο!

Οι δυό τους είχαν συνυπάρξει στο Μουντιάλ του 2002, όπου η Βραζιλία είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας με τον Σκολάρι προπονητή και τον «Ρίμπο» ηγέτη εκείνης της ομάδας, ενώ ο 39χρονος ποδοσφαιριστής έκανε και το προξενιό του Βραζιλιάνου τεχνικού με την Μπουντνιονκόρ του Ουζμπεκιστάν.

«Όλοι ξέρουν πως μου αρέσει η Παλμέιρας. Έχω ένα φανταστικό παρελθόν σε αυτό το σύλλογο. Όταν έφυγα από το Ουζμπεκιστάν ήθελα πολύ να γυρίσω εκεί αλλά ο Σκολάρι με απέρριψε. Τι άλλο να έκανα; Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά αυτός ήταν ο προπονητής», τόνισε εμφανώς λυπημένος ο Ριβάλντο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: