Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επαλέ: «Νιώθω οπαδός του Ηρακλή»

Σε συνέντευξή του ο Ζοέλ Επαλέ, ο οποίος αναμένεται, ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από τον Ηρακλή, ξεκαθάρισε πως νιώθει οπαδός του «Γηραιού», ενώ προσθέτει πως μόνο τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Το απόγευμα φτάνει στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνσωση στην ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Ο Ζοέλ Επαλέ επιστρέφει στον ΗΡΑΚΛΗ! Ο διεθνής Καμερουνέζος άσσος επανέρχεται στην ομάδα, στην οποία μεγαλούργησε, σήμερα Τρίτη 18/01, καθώς στις 18:45 θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία' από το Παρίσι. Θα υπογράψει το νέο 'κυανόλευκο' συμβόλαιο της καριέρας του και θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής στην εφημερίδα «Μακεδονία»:

Επιστρέφεις στον Ηρακλή έπειτα από τρία χρόνια. Πώς νιώθεις;

«Είμαι καλά. Πολύ καλά. Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά σε όλες είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου επιλογή, αν επέστρεφα στην Ελλάδα, θα ήταν ο Ηρακλής. Δεν θα ένιωθα καλά να πήγαινα σε άλλη ομάδα χωρίς πρώτα να προσπαθήσω να τα βρω με τον Ηρακλή. Μόνο αν δεν υπήρχε συμφωνία με τον Ηρακλή, θα έπαιζα σε άλλη ελληνική ομάδα».

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή σου στην ομάδα.

«Ακόμη δεν έχω μείνει ελεύθερος από την Μπακού. Είμαι στο Παρίσι και τηλεφωνικά μιλάω με τους διοικούντες της ομάδας, για να βρούμε τη λύση. Τους είπα εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν νιώθω καλά και θέλω να αποχωρήσω. Πρόσφατα άλλαξε ο προπονητής και έμαθα ότι με θέλει στην ομάδα. Εγώ όμως έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) το μεσημέρι θα λύσουμε το συμβόλαιο και ίσως το βράδυ να είμαι στη Θεσσαλονίκη».

Νιώθεις έτοιμος να μπεις και να βοηθήσεις άμεσα την ομάδα;

«Δεν είμαι 100% έτοιμος. Δεν χρειάζομαι όμως και ένα μήνα προπονήσεων. Λίγες ημέρες προπονήσεων μου αρκούν, για να βρω τον ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα».

Η είδηση της επιστροφής σου σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Θα ήθελες να τους πεις κάτι;

«Το έχω πει και στο παρελθόν. Εγώ πλέον νιώθω οπαδός του Ηρακλή. Θέλω να βρω γρήγορα τον καλό μου εαυτό και να τους κάνω χαρούμενους».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον σημερινό Ηρακλή;

«Παρακολούθησα ορισμένα παιχνίδια στο ξεκίνημα της χρονιάς. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο ήταν τότε που έπαιζα, αλλά διαθέτει ικανούς παίκτες. Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα κλικ για να ανέβει. Μακάρι να βοηθήσω τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που θα έρθουν σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: