Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Έτοιμος για τρεις μεταγραφές

Την απόφαση να προχωρήσουν άμεσα σε τρεις μεταγραφές για να καλυφθούν, έστω και με καθυστέρηση, τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ πήραν η διοίκηση του Άρη και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά από πολύωρη συνάντηση. Οι επαφές που έγιναν το περασμένο διάστημα δεν είχαν αποτέλεσμα, με συνέπεια να έχει αποκτηθεί μόνο ο Κριστιάν Πορτίγια και να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, σε περίοδο-μάλιστα-που υπήρχαν τραυματισμοί και τιμωρίες βασικών παικτών.

Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι: αμυντικό χαφ, αριστερό εξτρέμ και επιθετικός. Ο Ντανίλο Περέιρα, ο Νέρι Καστίγιο και οι Μάτε Μπίλιτς-Δημήτρης Παπαδόπουλος αντίστοιχα παραμένουν στη λίστα για τις παραπάνω θέσεις, ενώ εξετάζονται κι άλλες λύσεις, κάποιες εκ των οποίων πρότεινε ο Μανέλ Φερέρ. Από τη διοίκηση του Άρη εκφράζεται βεβαιότητα πως θα υπάρξουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως κι εντός της ημέρας, ανακοινώσεις για συμφωνία με ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στη φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Ράφικ Τζεμπούρ, από πλευράς Άρη εκφράζεται άγνοια για το θέμα. Είναι-ούτως ή άλλως-δύσκολο να αποκτηθεί ο Αλγερινός φορ που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, αφού το κασέ του αγγίζει τις 800.000 ευρώ το χρόνο.

Ελπίδες για Μενδρινό

Τράβηγμα κι όχι θλάση στους προσαγωγούς έχει τελικά ο Κώστας Μενδρινός κι έτσι υπάρχουν κάποιες ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Σίγουρα επανέρχεται ο Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ αναβολή για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παίρνει η επάνοδος των Σέρχιο Κόκε και Σάκης Πρίττας. Σήμερα θα εξεταστεί ο Οριόλ Λοθάνο, που έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Με 3.000 φιλάθλους στο Μάντσεστερ

Αντιπροσωπεία της Μάντσεστερ Σίτι, αποτελούμενη από οκτώ άτομα, επισκέφτηκε χθες το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ ρύθμισε τις λεπτομέρειες της επίσκεψης της αγγλικής ομάδας στις 14 και 15 Φεβρουαρίου για τον αγώνα με τον Άρη για τους «32» του Europa League. Συμφωνήθηκε οι «πολίτες» να πάρουν 1.000 εισιτήρια για τη θύρα «4», ενώ ο Άρης εξασφάλισε 4.000 για τη ρεβάνς στο «City of Manchester Stadium».

Δεν υπάρχουν σχόλια: