Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στη σέντρα τον Ντέμη!

Aυτός ήταν ο σκοπός της ΑΕΚ με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ για τις περιόδους 2004-05 έως Ιούνιο 2009. Να βγάλει στη σέντρα τον Ντέμη...
Στη σέντρα τον Ντέμη!
Να μην του απαντήσει η ίδια, αλλά να μιλήσουν τα στοιχεία που βγήκαν στο φως. Να τα πάρουν οι δημοσιογράφοι και να τα ξετινάξουν, ώστε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια του κόσμου που κάποτε τον λάτρεψε.
Σαν να μην έφταναν τα στοιχεία που προκαλούν σοκ με τις σπατάλες και την κακοδιαχείριση, η εταιρία προσθέτει πως λείπει το μεγαλύτερο μέρος των αναλυτικών καθολικών λογαριασμών, καθώς ο τότε λογιστής (προσωπικός λογιστής του Ντέμη!) δεν παρέδωσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά!
Είναι προφανές πως στην ΑΕΚ απλώς συνεχίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων, το οποίο όμως πέρα από τους περιστασιακά χαμένους της κάθε "φωτοβολίδας" (πρώην πρόεδροι, παράγοντες κτλ), έχει και μια μόνιμη χαμένη: την ίδια την ομάδα της ΑΕΚ.
Και φυσικά τους πολυάριθμους φίλους της, που έχουν βαρεθεί να διαβάζουν καθημερινά για τα ξεκατινιάσματα των μετόχων και τις ευθύνες που πηγαινοέρχονται, ενώ παράλληλα βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να παραπατάει.
Ο κόσμος, οι γνήσιοι ΑΕΚτζήδες, έχουν βαρεθεί τα νούμερα και τα "νούμερα". Μια υγιή ομάδα που να παίζει μπάλα στο γήπεδο θέλει, ώστε να επιστρέψει κάποια στιγμή στους τίτλους και τις δόξες του παρελθόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: