Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Δένει» Βαλβέρδε ο Μαρινάκης

Αποφασισμένος να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε πολλά χρόνια στο λιμάνι, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει μέσα στα επόμενα χρόνια να υπάρχουν στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» τουλάχιστον έξι Έλληνες παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον «αιώνιο» αντίπαλο. Επίσης, μίλησε για το θέμα του Μιραλάς και του Κουμορτζί.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε για τον Παναθηναϊκό στο δείπνο με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ψαροταβέρνα του Νέου Φαλήρου: «Εμείς ως Ολυμπιακός και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Οταν γύρισε, ο Παναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11».
Όσον αφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μαρινάκης δήλωσε: «Τον Βαλβέρδε ήθελα από την πρώτη μέρα. Ακόμα και αν προκρινόμασταν με τον Λίνεν στην Ευρώπη, τον Βαλβέρδε θα τον έπαιρνα. Ηταν μια δοκιμασμένη λύση».
Σχετικά με την στροφή του Ολυμπιακού προς του Έλληνες ποδοσφαιριστές τόνισε: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει νέο ελληνικό αίμα στο ρόστερ του. Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Ελληνες παίκτες».
Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για την ΑΕΚ: «Την ΑΕΚ την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την ΑΕΚ, υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ».
Για το θέμα του Κέβιν Μιραλάς ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τόνισε: «Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος».
Επίσης, ξεκαθάρισε πως το θέμα του Κουμορτζί έχει τελειώσει: «Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί».
Τέλος, ο Μαρινάκης τόνισε πως δίνει μεγάλη σημασία στο θέμα της βίας: «Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: