Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Στη Μίλαν ο Φαν Μπόμελ!

Την παραχώρηση του Μαρκ Φαν Μπόμελ στη Μίλαν ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολλανδός μέσος επρόκειτο να μείνει ελεύθερος από τους Βαυαρούς στο τέλος της περιόδου, ενώ δεν υπολογιζόταν από τον συμπατριώτη του, Λουίς Φαν Γκάαλ, μετά την απόκτηση του Λουίς Γκουστάβο από τη Χόφενχαϊμ.

«Ήταν αίτημα του Μαρκ να του επιτρέψουμε για αθλητικούς λόγους να φύγει για τη Μίλαν το συντομότερο δυνατό. Ανέκαθεν ήταν ένα υπόδειγμα επαγγελματία και υπήρξε ένας πετυχημένος και σημαντικός παίκτης της Μπάγερν, ενώ υπήρξε και αρχηγός της ομάδας. Για τους λόγους αυτούς αποφασίσαμε να κάνουμε δεκτό το αίτημά του», δήλωσε ο πρόεδρος των νταμπλούχων Γερμανίας, Καρλ-Χάιντς-Ρουμενίγκε.

Ο 33χρονος μέσος, που φέτος είχε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βαυαρούς, δήλωσε με τη σειρά του: «Φεύγω από την Μπάγερν με βαριά καρδιά, αλλά με το κεφάλι ψηλά. Πέρασα 4,5 πολύ όμορφα και πετυχημένα χρόνια εδώ και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο σύλλογο και τους φιλάθλους. Η Μπάγερν θα έχει πάντα μία μεγάλη θέση στην καρδιά μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: