Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Στο Λουζνίκι οριστικά το ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟΚ για το Europa League

Στο Λουζνίκι πρόκειται να διεξαχθεί οριστικά και αμετάκλητα ο αγώνας για τη φάση των 32 του Europa League μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του ΠΑΟΚ (22 Φεβρουαρίου), μετά από σχετική απόφαση των υπευθύνων της ρωσικής ομάδας.

Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε επικοινωνία που είχε με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη γνωστοποίησε στους θεσαλλονικείς ότι ο εν λόγω αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Λουζνίκι, καθώς οι ρώσοι αποφάσισαν να μην αλλάξουν έδρα.

Η ΤΣΣΚΑ είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Κράσνονταρ στη Μαύρη Θάλασσα, στην περίπτωση που το κρύο δεν επέτρεπε να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Λουζνίκι της Μόσχας. Παρόλα αυτά, η περίπτωση αλλαγής έδρας απορρίφθηκε.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 ενώ το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας είναι για τις 17 Φεβρουαρίου στις 22:05.

Μάλιστα στην διάρκεια της σημερινής επικοινωνία και ενώ η διοίκηση της ρωσικής ομάδας ζήτησε 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της προτίθεται να δώσει σε πρώτη φάση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον αριθμό των 2.000 εισιτηρίων.

Ένας αριθμός που στην πορεία της κουβέντας συμφωνήθηκε και με δεδομένο ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Λουζνίκι να φθάσει μέχρι και τις 4.000 ανάλογα πάντα με την πορεία που θα παρουσιάση η διάθεση των πρώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: