Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πάρκερ: «Ενθουσιασμένος στον Ηρακλή»

Την επιθυμία του να συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό, προκειμένου ο Ηρακλής να κατακτήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος τις περισσότερες δυνατές νίκες, προέταξε σήμερα ο Σμους Πάρκερ.
Ο εσχάτως αποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ έφτασε σε ελληνικό έδαφος για τον «Γηραιό» και παρουσιάστηκε στο Κατσάνειο από την ΚΑΕ: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να βοηθήσω στο γήπεδο τον Ηρακλή, να φέρω λίγη ζωή στο σύλλογο. Επαιξα εδώ στον Αρη, ήταν καλά, ελπίζω και τώρα να ισχύσει στο ίδιο», ήταν τα πρώτα λόγια του καλαθοσφαιριστή. Πρόσθεσε λέγοντας: «Θυμάμαι γενικά από το ελληνικό πρωτάθλημα τους φιλάθλους σε όλα τα γήπεδα. Ηταν πολύ παθιασμένοι με τις ομάδες, ήταν μέρος του παιχνιδιού. Το λατρεύω αυτό. Δε θυμάμαι πολλά αντιμετωπίζοντας με τον Αρη τον Ηρακλή. Θυμάμαι την αντιπαλότητα μεταξύ Αρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή επειδή μοιραζόμασταν την ίδια πόλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Από τη στιγμή που έχουμε τρεις νίκες και απομένουν δεκατέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα, θέλω να βοηθήσω να πετύχει ο Ηρακλής άλλες επτά -οκτώ». Σε προσωπικό επίπεδο εξήγησε: «Είμαι πάντα σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι είμαι πιο ώριμος, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι την Κυριακή στο Ιβανώφειο με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Ξέρω ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Είμαι εδώ να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει νίκες είτε είναι κατά του ΠΑΟΚ, είτε κατά του Αρη, είτε κατά του Ολυμπιακού. Δε θυμάμαι κάτι άλλο ξεχωριστό από αυτού του είδους τις αναμετρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: